Tuesday, June 9, 2009

perempuan itu..

Huhuhu, semalam, dan sebelum ni, adelahh cm nyampah gile2 ngan budak seorang nih..Kami sepatutnya melakukan tugasan secare berkumpulan, tapi.. die ni slalu x dtg, datang jumpe kite pon seekali je, just for taking data. When it come to our last meeting, she didn't turn out.Told us that she got class. But when our leader called , she's stil on bed with her just woke up sexy voice.. hurm.. whats that bitch??
Later, she sms me, asking whether she can giv the task given vie mail.. 2 out of 6 , calculation w-out evaluation..dateline, harituh gak

SNNNAAAPPP!! you bitch, nak berlagak diva lak, seyes 'mak' dinch sgt dgn kamu skarang(terasuk semangat org lain lak)meh sini mak karate kamu sampai lunyai..
dah laa member2 lain tolong buat kan, nak jumpe pon x mahu. igt ape... kamu tu mak datin ke??
hehs, cermin sket muke tu..x layak kot!

sangat x boleh tolerate ngan prangai macam tuh, dah la x komited, tau, nk letak name je.. kiteorng potong name die dr ahli group sebagai hadiah untuk die.. muahahhaah,
setel keje, teh blah, g jumpe family kat luar.petang tu, dpt call dr leader, kate dis bitch terhegeh2 datang kononnye nk tolong buat slide... cehs, bitch , ingat dengan buat camtu kiteorg maaf kan ke perbuatan kamu yang ntah ape2.. sorry, u can do it, but still we'll report it to our beloved lecturer, tuu diiaah.. tunding jari!
huh.. puas hati~

3 comments:

Nazri Awang said...

wahahahha... teh dirasuk semangat pali kah?

rasanya bitch itu patut dihumban dalam gaung je, bagi makan rimau..

Daus said...

pergh ganaz gle teh

Izyan said...

agak nye laa..slalu gak bace2 artikel die..ngehehehe..