Thursday, June 18, 2009

perluke nak MELENGGANG BAGAI?

Tadi melawat blog pali..katenye, kolej dah dapat bas..Tahniah KYUEM .Akhirnya bas yang dinanti2kan telah muncul.Manfaatkan sebaik2 nya..Jangan mebazir air dan elektrik juga..hehehe

Berjaya menghabiskan Bedar Sukma Bisu dalam masa 5 jam ekoran kemalasan membuat ulangkaji(buka lampu meja, air coklat panas kat sebelah,ikat kepale dengan kain laa malam ni jawabnye..aja aja fighting!)
Sedang makan malam dan bermain internet dengan adek Fathin kite.

Sementara teringat.. tadi, dalam perjalanan ke kelas, jalan laa laju ,ekoran lambat kan..jalan ala2 laju sket2, adelah minah2 2 3 orang di hadapan.. Dalam perjalanan ke kelas agaknye, tapi lenggang, alahai, kalah makcik jalan gi pasar.. perlahan yang amat. tau laa perempuan itu sinonim dengan sopan, tapi bertempat laa. ni dahla lembap, kalah kure2 ..jalan lenggang2 itik, baju pun ala2 sarung nangka.. i can see the shape well.. Feewweet.. nasib baik badan lawa, kalo berlemak, berbakul2 kutukan laa yg dapat.. muahahaha. Yang tak puas hati, mereka menghalang jalan di susur gajah yang mmg laa dah kecik.. jalan dekat yang amat, jalan bagi berbunyi bagi alamat untuk ketepi.. akibat x de hon, minah2 nih x perasaan. akak hot tibe2.. ye laa.. nk cepat, tepati masa, nak ontime laa katekan. Akak pon speed lagi, sampai terpijak laa flip flop (slipar jepun) minah yang sorang nih.. dengan lagak diva, die memaling buat muke lak tuh, then mendengus kecil.. huh, barulaa nak bagi jalan..
pastu siap merenung2 tajam, kononnye marah.. akak pon menguatkan suare," OMG,xcuse me..u gurls r so slow~step aside!" sengih jahat,terus jalan laju menonong g kelas.. yess.. tu diah, puas hati..

Kot ye pon nak jalan berkawan, speed tu bagi laa laju sket, tak pon jalan laa ditepi2 , ni , padan menghalang jalan je.. Kalo akak ni big size, dah lame langgar dari belakang.Bagi tande2 sopan pon buat tak endah.. mmg nak kena minah2 ittew~

5 comments:

Nazri Awang said...

wow teh..aku dapat mengesan satu evolusi bahasa percakapan ko skarang..adakah smakin bitchy?? hehhehe

陳帥 said...

熱水器 省電熱水器 衛浴設備 節能減碳 電熱水器 中古車 義賣 義賣活動 二手車 環保袋 環保袋 環保袋 十分瀑布 台北旅遊網 月子餐 飛梭雷射 太陽能熱水器 太陽能 三久太陽能 三久 身體檢查 健康檢查 台北民宿 平溪 景觀餐廳 薰衣草花園 花園餐廳 螢火蟲 渡假村 鐵道之旅 團體服 滷味 滷味加盟 滷味批發 滷味食材 滷味宅配 滷雞翅 滷雞腳 健康滷味 魯味 加盟創業 慈善慈善機構 公益彩券

陳帥 said...

健康食品 慈善基金會 公益團體 愛心捐款 捐款 美白 皺紋 減肥 禿頭 醫學美容 電波拉皮 雷射溶脂 肉毒桿菌 玻尿酸 痘疤 婦產科診所 室內設計 埋線 內分泌失調 黃體不足 針灸減肥 坐月子中心 婦產科 月子中心 全身健康檢查玫瑰花束 盆栽 網路花店 花店 鍛造 樓梯扶手 欄杆 鐵門 採光罩 清水溝 通水管 通馬桶

陳帥 said...

喜餅禮盒 < 塑膠射出 塑膠射出廠 模具設計 Precision Mold加盟創業 冷凍宅配 宅配美食 Light guide panels Plastic Products Mold design 沖孔網
飛梭雷射 柔膚雷射 獸醫師 創業鞋之澡堂 洗鞋子 洗包包加盟彌月禮盒 彌月禮 玻尿酸 皮膚科 皮膚科診所 肉毒桿菌 肉毒桿菌瘦臉 脈衝光 除斑 Flex PCB PCB Electronic PCB

陳帥 said...

房屋貸款 剖腹生產 姓名配對 星座 星座運勢 算命 素食料理 素食水餃 開運印章 風水 外遇 徵信 壁癌 屋頂防水 屋頂隔熱 抓漏 油漆 徵信社 外遇 徵信 徵信社 外遇 徵信 徵信社 外遇 徵信 徵信社 外遇 徵信 徵信社 外遇 徵信 徵信社 清潔公司浴室 漏水 舊屋翻新 裝潢 防水工程 壁癌 健康飲食 台北素食餐廳 吃素 團購美食 水餃 素食素食食譜